oh belog

Friday, December 25, 2009

di celahan kelapa sawit



di celahan pokok kelapa sawit.

hahaha sempat gak pose kat sini
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Thursday, December 24, 2009

my new song 'ku hanya aku'

hai...... serapan lengkong! video

ni lagu baru

hope you'll enjoy it

sory jiwang sket. hahahahaha

song:deedy
lyric:deedy juge
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Sunday, December 20, 2009

cikgu b**i

hai..... serapan lengkong!
hahahahahaha
hari ni aku teringat satu kisah yg buat aku gelak sampai kuar air mata

aku ingat lagi,
mase tu aku still darjah tiga
kelas aku kat blok hujung betul2 sebelah padang
kat depan cikgu rosli tengah ajar matematik
kitorang kat kelas 3 bijak pon tekun r gdr suare cikgu rosli mengajar

padang sekolah tu xlah besar sgt
2kali ganda padang bola je
n kat belakang padang tu adalah satu belukar kecik
almaklumlah sekolah felda

nak dijadikan cerita, masa kami tengah khusyuk belajar...
tetibe je ade seekor babi keluar dari belukar tu n berlari2 kat padang sekolah
tapi xde siape pun perasan
tiba2 suasane yg tenang berubah bila sorang dari kawan aku jerit

"cikgu babi! cikgu babi!" dengan lantangnya si hidir menjerit

aku n kawan2 aku pun heran r ngan si hidir ni
da gile ape cakap cikgu tu babi
sawan ke ape budak ni??

cikgu rosli pun cam da merah padam muke dia
then si hidir tu jerit lagi sambil tgn dia tunjuk ke arah padang

"tengok tu.......... ada babi kat sana!"

barulah kitorang sume perasan n gelak ramai2
ingatkan si hidirr tu da gila cakap cikgu tu babi
hahahahahaa

maybe cite ni kurang kelakar bagi korang
but to be honest, itulah antara pengalaman paling kelakar yg pernah aku dapat kat sekolah rendah tu.

ok c u next time!
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Saturday, December 19, 2009

am i a murderer??

do i look like a murderer????? am i a murderer??????? yes i am????????? no it is not???????

do that incident can be considered as a murder???? please don't blame me!

coz i'm fell very tired blaming myself for all my past 19 years.

enough. it is enough!

i feel that i could't take this blame anymore

just let me blame myself

just by myself

dont put any extra on it

coz im not a superhero

even peter parker was crying because of mary jane

im not strong enough

and i think i will never get stronger forever

just forgive me!!

yes. just forgive me!!


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Tuesday, December 1, 2009

kerna kau satu

hai serapan lengkong!!!!!!!!!!!!!!
hari ni first time aku upload video kat dalam blog ni
bukan video sembarang tau
nilah citer2 aku dari dulu
aku selalu berangan nak nyanyi lagu yg aku cipta sendiri
n selepas 19 tahun.... impian aku tercapai juga
walaupun lagu ni cam bodoh2 je
tapi aku puas hati
puas sgt
sorry coz bunyi gitar ni sumbang
almaklumlah org baru belajar
apepun kalau korang da tengok video ni silalah komen ye kalau sudi
aku terime baik ke buruk komen tu
video
KERNA KAU SATU
kekasihku hanya engkau yg satu
didalam beribu hanya kau dimataku
jgn pernah kau dustai aku
biar apa terjadi setia padaku
kekasihku jgnlah ragu dan malu
sudikah dirimu mengisi hidupku?
kupersembahkan laguku untukmu
biar kau membisu, kutetap menunggu
janganlah engkau terus membisu
janganlah engkau terus tersipu
kerana dirimulah yang selalu kurindu
kerana dirimulah yg selalu kumahu
kekasihku kau tataplah mataku
moga kau temukan keikhlasan hatiku
katakanlah kau juga begitu
agar kita berdua kan bisa menyatu
janganlah engkau terus membisu
janganlah engkau terus tersipu
kerana dirimulah yg selalu kurindu
kerana dirimulah yg selalu kumahu
kerana dirimu yg mencuri hatiku
kau satu tiada ragu dikaulah sayangku
lagu: deedy
lirik: deedy
p/s: untuk siapa lagu ini ditujukan? jgn tanye coz masih belum ade lagi. hu3
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com